10 octombrie 2017

SOLUTIE HIDROALCOOLICA PENTRU MAINI

DESCRIEREA PRODUSULUI

Solutia hidroalocoolica pentru maini – SOLE este un produs sub forma lichida realizat pentru curatarea si igienizarea mainilor fara a necesita apa. Se aplica pe maini, se maseaza usor si se astepata uscarea acestora. Uscarea se produce foarte repede datorita substantelor cu rol igienizant continute dar si volatilitatii mari a acestora. Produsul este ideal pentru curatarea pielii (in special a mainilor) acolo unde spalarea clasica cu apa si sapun este dificila sau imposibila.

DOMENIUL DE APLICARE

Produs special recomandat in hoteluri, cluburi sportive, birouri, locuinte, in centre institutionale in general.

DOZE SI METODE DE APLICARE

A se utiliza in stare pura prin pulverizare sau varsand produsul direct in palma fiind suficienta o cantitate de 2 – 3 grame pentru a curata, frecand ambele maini pana produsul se evapora.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid limpede, omogen.

Ph: 6 – 8 .

Miros: placut parfumat.

Densitate relativa : 1,0100 ± 0,02

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25, 100, 200 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. Se pastreaza sub cheie. Se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise.

Atentie produs inflamabil!! Tineti departe de flacara deschisa!!

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI
DE PRODUCATOR
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA