9 octombrie 2017

SAPUN LICHID SPUMA

DESCRIEREA PRODUSULUI

Sapun lichid destinat igienei personale. Sapun lichid spuma – SOLE este un sapun care produce o spuma abundenta usor de clatit. Produsul este conceput pentru dozatoare speciale de producere a spumei. Nu provoaca iritatii, nu usuca pielea, conferindu-i elasticitate si finete, fara sa lase senzatia de uleios, lasa pielea neteda si fina. Prin compozitia si ph-ul neutru, este un produs adecvat oricarui tip de piele, delicata sau nu. Acest produs nu se precipita in ape duri, evitand astfel formarea clasicelor cercuri lasate de sapunurile calcaroase in chiuvete sau pe diverse suprafete.

DOMENIUL DE APLICARE

Produs special recomandat in hoteluri, cluburi sportive, birouri, locuinte, in centre institutionale in general.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Se utilizeaza in stare pura cu ajutorul unui dozator special de produsere a spumei. Este necesara o cantitate de 0,5-1 gram de solutie pentru producerea unei cantitati de spuma abundenta si groasa de dimensiunea unui ou. Clatiti in continuare cu apa dupa care uscati mainile cu un prosop, hartie sau aer cald.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid limpede, omogen.

Ph: 6 – 8 .

Miros: placut parfumat.

Reziduu uscat : 4-5 {04b397a0eb71ef85d374e7a58d6b3105b0d15bc91982a731dc8588b31ec0e684}.

Densitate relativa : 1,0100 ± 0,02

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25, 100, 200 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. Se pastreaza sub cheie. Se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise.

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI
DE PRODUCATOR
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA