9 octombrie 2017

SAPUN LICHID PREMIUM

DESCRIEREA PRODUSULUI

Sapun lichid destinat igienei personale. Sapun lichid premium – SOLE este un sapun ce produce o spuma abundenta si cremoasa, usor de clatit. Nu provoaca iritatii , nu usuca pielea, conferindu-i elasticitate si finete, fara sa lase senzatia de uleios, lasand pielea neteda si fina. Datorita compozitiei si ph-lui neutru, este un produs adecvat oricarui tip de piele, delicata sau nu. Acest produs nu precipita in ape duri, evitand astfel formarea clasicelor cercuri lasate de sapunurile calcaroase in chiuvete sau pe peretii diverselor suprafete.

DOMENIUL DE APLICARE

Produs special recomandat in hoteluri, cluburi sportive, birouri, locuinte, in centre institutionale in general.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Se utilizeaza in stare pura, prin intermediul unui dozator manual sau varsand produsul direct in palma. Este  suficienta o cantitate de 0,5-1 gram pentru o spalare, frecand ambele maini, adaugand apa putin cate putin, pana se formeaza o spuma abundenta si groasa. Clatiti in continuare cu apa dupa care uscati mainile cu un prosop, hartie sau aer cald.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid vascos, opalescent, omogen.

Ph: 6,50 – 7,50 .

Miros: placut parfumat.

Vascozitate : 3000 – 9000  mPas .

Densitate relativa : 1,0400 ± 0,02

PREZENTARE

Diverse culori si parfumuri. Recipiente de : 5, 10, 25, 100, 200 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. Se pastreaza sub cheie. Se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise.

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI
DE PRODUCATOR
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA