10 octombrie 2017

PASTA ABRAZIVA

DESCRIEREA PRODUSULUI

Pasta abraziva este o crema pentru maini special conceputa pentru curatarea pielii de uleiuri minerale si vegetale, cerneluri tipografice. Contine particule fine de zeolit natural si un complex de substante care ajuta la curaterea mainilor de de murdaria peristenta fara a irita sau zgaria pielea. Recomandam utilizarea ei in service-urile auto, in activitatile din zona indusriala. Nu provoaca iritatii , nu usuca pielea, lasand pielea neteda si fina. Prin compozitia si ph-ul neutru, este un produs adecvat oricarui tip de piele.

DOMENIUL DE APLICARE

Produs special recomandat in service-uri auto, tipografii, zone industriale.

DOZE SI METODE DE APLICARE

A se utiliza in stare pura prin intermediul unui dozator manual sau varsand produsul direct in palma fiind suficienta o cantitate de 3-5 grame pentru o spalare, frecand ambele maini, adaugand apa putin cate putin, pana se formeaza o spuma abundenta si groasa. Clatiti in continuare cu apa dupa care uscati mainile cu un prosop, hartie sau aer cald.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid vascos abraziv. Ph : 6-7 . BIODEGRADABIL.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise.

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI
DE PRODUCATOR
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA