23 octombrie 2017

DETERGENT PIELE SI INLOCUITORI

DESCRIEREA PRODUSULUI

Detergent profesional pentru curatarea suprafetelor din piele sau inlocuitori. Produsul se utilizeaza ca atare prin pulverizare pe suparfata si stergere. Nu lasa pete, curata in profunzime pielea naturala sau sintetica, ajuta la mentinerea elasticitatii acesteia. Recomandata pentru intretinerea suprafetelor din piele precum genti, manusi, curele, obiecte de imbracaminte, accesorii. Se utilizeazaca atare prin pulverizare pe suprafata si se sterge cu o carpa uscata.Are efect antistatic, nu lasa urme, nu necesita clatire ulterioara. Creeaza o pelicula ce indeparteaz aderarea particulelor de praf pe suprafete.

DOMENIUL DE APLICARE

Birouri, hoteluri, locuinte.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Se utilizeaza ca atare prin pulverizare pe zona ce trebuie curatata.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid laptos.  Ph : 6-7 . BIODEGRADABIL.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25, 65, 200 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

Tineti produsul departe de flacara deschisa.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa.

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI SPECIALE
DE PRODUCATOR
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA
FORMULA
PERSONALIZATA