23 octombrie 2017

DETERGENT LICHID DE RUFE AUTOMAT

DESCRIEREA PRODUSULUI

Detergent lichid pentru rufe cu putere mare de spalare, datorita concentratie mari de substanta activa este ideal pentru curatarea tesaturilor, scoaterea petelor de pe tesaturi. Nu degradeaza culorile tesaturilor, lasa un parfum placut floral dupa utilizare. Are capacitate mare de spalare chiar si la temperaturi scazute. Datorita formei sale lichide nu lasa urme pe tesaturi. Se recomanda un dozaj de 60 ml la 5 kg de rufe cu grad de murdarie mediu si 100 ml de produs la 5 kg de rufe cu grad avansat de murdarie. Detergentul lichid pentru rufe are un grad controlat de spumare ideal pentru masinile automate.Nu contine clor!

DOMENIUL DE APLICARE

Baruri, restaurante, hoteluri, spitale,scoli, locuinte si industria alimentara in general.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Se recomanda un dozaj de 60 ml la 5 kg de rufe cu grad de murdarie mediu si 100 ml de produs la 5 kg de rufe cu grad avansat de murdarie.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid limpede, vascos. Ph : 6-7 . BIODEGRADABIL.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25, 65, 200 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa.

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI SPECIALE
DE PRODUCATOR
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA
FORMULA
PERSONALIZATA