23 octombrie 2017

DETERGENT INOX

DESCRIEREA PRODUSULUI

Solutie de curatat profesionala cu efect stralucitor pentru echipamente si instalatii din otel inoxidabil in industria alimentara si metalurgica. Elimina cu usurinta petele, amprentele si urmele de pe suprafetele de otel inoxidabil. Cum ar fi hotele si blaturile de bucatarie, robineti, frigidere, cuptoare, masini de spalat, lifturi etc. Elimina petele minerale si petele de oxid. Reda stralucirea echipamentelor fara sa atace materialul de baza. Produsul este pe baza de acid, curata si indeparteaza depunerile de calcar, piatra, rugina de pe suprafetele din inox. Se utilizeaza in dilutie de pana la 2 %,  utilizat nediluat are capacitati de detartrant.

DOMENIUL DE APLICARE

Baruri, hoteluri, institutii publice,  locuinte si industrie in general.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Produsul se pulverizeaza inainte pe o carpa, se aplica peste suprafata de polishat, dupa care se trece cu o carpa uscata sau hartie absorbanta. Acest produs se poate aplica doar peste suprafetele de din otel inoxidabil care sa nu fie lacuite sau emailate.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid limpede, omogen.

Ph: 2 – 3

Miros: placut parfumat.

Densitate relativa : 1,0200 ± 0,02

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25, 65, 200 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet.

Pastrati produsul in recipientul original.

Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

Tineti produsul departe de flacara deschisa.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa.

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI SPECIALE
DE PRODUCATOR
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA
FORMULA
PERSONALIZATA