23 octombrie 2017

DETERGENT COVOARE SI TAPITERII

DESCRIEREA PRODUSULUI

Lichid special pentru curatarea de mochete, covoare sintetice sau de bumbac, tapiterii, cortine, etc. Este un curatator energic cu putere mare de degresare si emulsionare, ceea ce il face ideal pentru utilizarea profesionala. De asemena este un produs adecvat pentru spalarea suprafetelor textile, atat in pozitie verticala cat si in pozitie orizontala, prin intermediul injectarii spumei care se creaza prin compozitie.

Detergentul este concentrat, se utilizeaza in dilutie de pana la 2%. Are efect antistatic, curata in profunzime suprafetele, improspateaza culorile, lasa un parfum placut.

DOMENIUL DE APLICARE

Baruri, restaurante, hoteluri, locuinte si industria textila.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Doza recomandata este de 100-200 ml la 10 L de apa.

Efectuati o proba in prealabil intr-o zona putin vizibila a materialului inainte de a trece la curatarea in totalitate a materialului

DATE TEHNICE

Aspect : lichid limpede.  Ph : 9 . BIODEGRADABIL.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25, 65, 200 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa.

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI SPECIALE
DE PRODUCATOR
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA
FORMULA
PERSONALIZATA