27 octombrie 2017

DETARTRANT CIMENT

Apreciati pagina!

DESCRIEREA PRODUSULUI

Detartrant profesional concentrat pentru indepartarea depunerilor de beton, ciment, calcar, de pe autovehicule sau alte tipuri de suprafete. Produs special pentru eliminarea resturilor de ciment si a crustelor foarte persistente. Utilizare specifica in constructii unde este necesara eliminarea resturilor de ipsos, ciment, in diferite suprafete murdare sau patate. Se pulverizeaza pe suprafetele ce urmeaza a fi curatate se lasa sa actioneze 5 -10 min apoi se clateste cu apa din abundenta. In functie de grosimea stratului ce urmeza a fi curatat se poate utiliza nediluat sau in raport de dilutie de pana la 1:10. Atentie produs acid!!!

DOMENIUL DE APLICARE

Constructii si activitati similare, curatenie post construct.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Se pulverizeaza sau se toarna pe suprafetele ce urmeaza a fi curatate se lasa sa actioneze cateva minute si o data cu disparitia bulelor de aer clatiti cu apa din abundenta. Daca este necesar repetati operatiunea. In functie de grosimea stratului ce urmeza a fi curatat se poate utiliza nediluat sau in raport de dilutie de pana la 1:10.

Recomandam utilizarea produsului la curatarea betonierelor de restuirle de ciment ramase pe masina, curatarea cofrajelor in domeniul constructiilor.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid  limpede, omogen.

Ph: 2 – 3.

Miros: inodor.

Densitate relativa : 1,0650 ± 0,02.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25, 65, 200 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet.

Pastrati produsul in recipientul original.

Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

Tineti produsul departe de flacara deschisa.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa.

Atentie produs acid !!!

Poate provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor.

Folositi echipament adecvat, manusi si ochelari de protectie in timpul utilizarii.

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI SPECIALE
DE PRODUCATOR
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA
FORMULA
PERSONALIZATA