26 octombrie 2017

DETERGENT DEGRESANT FRESHDET

Apreciati pagina!

DESCRIEREA PRODUSULUI

Detergent degresant pentru spalarea si igienizarea pardoselilor rezistente la apa (linoleum, placi ceramice, gresie, piatra, marmura, pardoseli epoxidice). Curata depunerile grele de pe aceste suprafete, indeparteaza urmele de cauciuc din parcari si zone cu trafic intens. Recomandat pentru igienizarea pardoselilor din zonele industriale acoperite cu murdarie dificila (uleiuri, grasimi animale , vegetale) sau pardoselile cu trafic intes. Se poate produce in forma manuala (spumare marita) sau automata (spalare redusa). Doza recomandata este de 200 ml de produs in 10 l de apa (2% ) pentru suprafete cu grad mediu de murdarie. Pentru suprafete cu grad avansat de murdarie  doza recomadata pentru degresantul pentru pardoseli este de 500 ml de produs in 10 l  de apa (5%) sau nediluat pentru spalare manuala.

DOMENIUL DE APLICARE

Baruri, restaurante, hoteluri, locuinte,  industrie in general, institutii publice.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Doza recomandata este de 200 ml de produs in 10 l de apa (2%) pentru suprafete cu grad mediu de murdarie, pentru suprafete cu grad avansat de murdarie doza recomandata este de 500 ml de produs in 10 l  de apa (5%) sau nediluat pentru spalare manuala.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid usor vascos, limpede, omogen.

Ph: 12 – 14.

Miros: placut parfumat.

Vascozitate : 10 – 500   mPas .

Densitate relativa : 1,0450 ± 0,02.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25, 65, 200 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

Tineti produsul departe de flacara deschisa.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa.

Folositi echipament adecvat, manusi si ochelari de protectie.

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI SPECIALE
DE PRODUCATOR
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA
FORMULA
PERSONALIZATA