22 iulie 2016

PRODUSE

PRODUSE
5 (100%) 1 vote

produse curatenie profesionale
Produse curatenie profesionale adresate curateniei spatiilor din medii industriale, casnice sau cu oricare alta destinatie economica (HORECA, auto etc)
Produsele fabricate de noi garanteaza rezultatele dorite de fiecare data!

FABRICA PRODUSE CURATENIE PROFESIONALE

calitate profesionalaCALITATE
PROFESIONALA
preturi producatorPRETURI SPECIALE
DE PRODUCATOR
livrare natioanalaLIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA
sapunuri profesionaleSAPUNURI
Destinate igienei personale, sapunurile acopera necesitatile diferitor tipuri de utilizatori ce isi desfasoara activitatea atat in mediul industrial cat si in cel casnic.
Furnizam produsele intr-o gama variata, personalizata sub aspectul culorii sau parfumului.
Vezi detalii
detergenti profesionaliDETERGENTI
Gama de detergenti profesionali si industriali se adreseaza curatarii diferitelor tipuri de suprefete – tari, rezistente la apa, fabricate din diverse materiale, cu diferite grade de murdarire, cat si spalarii articolelor de uz gospodaresc.
Vezi detalii
dezinfectanti profesionaliDEZINFECTANTI
Detergenti dezinfectanti profesionali destinati igienizarii suprafetelor tari, cu efect de decontaminare prin eliminarea aproape totala a microorganismelor daunatoare, cat si a toaletelor ecologice, cu actiune eficienta in vederea curatarii si eliminarii mirosurilor neplacute.
Vezi detalii
degresanti profesionaliDEGRESANTI
Degresanti profesionali destinati indepartarii petelor de grasime depuse pe diverse suprafete, cum ar fi cele emailate sau alte suprafete tari. Produse cu o putere de curatare sporita, utilizati pentru curatarea obiectelor de uz casnic, industrial si intretinerea autoturismelor.
Vezi detalii
detartranti profesionaliDETARTRANTI
Detartranti profesionali si industriali destinati indepartarii petelor si depunerilor de calcar, rugina si piatra de pe diverse suprafete expuse actiunii agentilor chimici cu actiune oxidanta, coroziva sau cu potential de depunere, cum ar fi obiectele sanitare sau cele utilizate in constructii, utilizati pentru curatari dificile.
Vezi detalii
produse intretinere autoINTRETINERE AUTO
Detergenti Auto Profesionali – Gama de produse utilizata pentru intretinere si cosmetica auto, in vederea curatatii caroseriilor, motoarelor, interioarelor sau geamurilor autoturismelor.
Vezi detalii
odorizante profesionaleODORIZANTI
Utilizand diverse arome, odorizantii profesionali sunt destinati improspatarii aerului din atmosfera prin eliminarea mirosurilor persistente sau neplacute, cum ar fi mirosului de tigara sau mucegai.
Vezi detalii
Interesat

Interesat de
PRODUSE PROFESIONALE DE CURATENIE

la PRET DE FABRICA?

Acum le poti testa gratuit!