Solutie Hidroalcoolica Maini si Suprafete

DESCRIEREA PRODUSULUI

Solutie Hidroalcoolica Maini si Suprafete SOLE este un produs sub forma lichida realizat pentru curatarea, igienizarea si dezinfectarea mainilor sau suprafetelor rezistente la apa. Produsul este ideal pentru curatarea pielii (in special a mainilor) acolo unde spalarea clasica cu apa si sapun este dificila sau imposibila. Este si un detergent usor degresant.
descrierea produsului

DOMENIUL DE APLICARE

Produs special recomandat in hoteluri, cluburi sportive, birouri, locuinte, in centre institutionale in general, industrie.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Solutie Hidroalcoolica Maini se utilizeaza in stare pura prin pulverizare sau varsand produsul direct in palma sau suprafata curatata. Este suficienta o cantitate de 2 – 3 grame pentru a curata, frecand ambele maini pana produsul se evapora. Se aplica pe maini, se maseaza usor si se astepata uscarea acestora sau a suprafetelor pe care se utilizeaza. Uscarea se produce foarte repede datorita substantelor cu rol igienizant continute dar si volatilitatii mari a acestora. Se poate aplica prin pulverizare pe suprafete se lasa sa actioneze 2-3 minute apoi se sterge suprafata cu o laveta uscata. Dupa utilizare nu este necesara clatirea mainilor sau a suprafetelor, acestea raman curate si igienizate. Se evita contactul cu ochii!!

DATE TEHNICE

Aspect : lichid limpede, omogen. Ph: 6 – 8. Miros: placut parfumat. Densitate relativa : 1,0100 ± 0,02

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25, 100, 200 litri.
prezentare
depozitare

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise. Tineti produsul departe de flacara deschisa. Atentie produs inflamabil !!!

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa. Provoaca iritarea grava a ochior. Lichid si vapori inflamabili!
calitate profesionala
CALITATE PROFESIONALA
preturi producator
PRETURI DE PRODUCATOR
livrare rapida
LIVRARE RAPIDA IN TOATA TARA
Interesat

Interesat de
PRODUSE PROFESIONALE DE CURATENIE

la PRET DE FABRICA?

Acum le poti testa gratuit!

V-ar putea interesa si:

Ati aflat ce va intereseaza?

Solicitati informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ati gasit informatiile dorite?

Vi le transmitem rapid!