DETERGENT SANITIZANT

DESCRIEREA PRODUSULUI

Detergent Sanitizant – Sole special conceput pentru curatarea si igienizarea de suprafete de orice tip si a pardoselilor, a instrumentelor si obiectelor. Este recomandat si pentru spalarea si igienizarea interioarelor din autoutilitarele de transport sau izotermice. Detergent polivalent ce poate avea o gama foarte ampla de utilizari: toalate, sali de sport, vestiare, pardoseli rezistente la apa.
descrierea produsului

DOMENIUL DE APLICARE

Baruri, restaurante, hoteluri, institutii publice, locuinte si industrie in general.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Produsul se foloseste nediulat pentru toalete, chiuvere, cazi, cabine de dus sau diluat pana la 2% , in functie de gradul de murdarie al suprafetei. Se poate aplica manual folosind mopul, buretele. Pentru aplicare pe pardoseli, cerámica sau faianta, se foloseste o dilutie de pana la 3% in apa. Pentru mobila, rulouri metalice sau de pvc se aplica o dilutie de 5% in apa. Pentru containere sau vehicule frigorifice, aplicati o dilutie de 10% in apa.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid vascos limpede, omogen. Ph: 1.5 – 3.5 Miros: parfumat. Densitate relativa : 1,0700 ± 0,02.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25 litri.
prezentare
depozitare

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise. Tineti produsul departe de flacara deschisa.

SIGURANTA SI IGIENA

Atentie, produs acid!!! Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa. Poate provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Folositi echipament adecvat, manusi si ochelari de protectie in timpul utilizarii.
calitate profesionala
CALITATE PROFESIONALA
preturi producator
PRETURI DE PRODUCATOR
livrare rapida
LIVRARE RAPIDA IN TOATA TARA
Interesat

Interesat de
PRODUSE PROFESIONALE DE CURATENIE

la PRET DE FABRICA?

Acum le poti testa gratuit!

V-ar putea interesa si:

Ati aflat ce va intereseaza?

Solicitati informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ati gasit informatiile dorite?

Vi le transmitem rapid!