DETERGENT SANITIZANT CLOR

DESCRIEREA PRODUSULUI

Detergent Sanitizant Clor – Sole este special conceput pentru curatarea si igienizarea pardoselilor si a suprafetelor de orice tip rezistente la apa, precum si a instrumentelor si diferitelor obiecte. Detergentul contine clor activ ce ajuta la o mai buna igienizare si curatare a suprafetelor. Este recomandat si pentru spalarea si igienizarea interioarelor din autoutilitarele de transport sau izotermice.
descrierea produsului

DOMENIUL DE APLICARE

Baruri, restaurante, hoteluri, institutii publice, locuinte si industrie in general.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Detergent Sanitizant Clor se foloseste nediulat pentru toalete, chiuvere, cazi, cabine de dus si diluat pana la 2% , in functie de gradul de murdarie ce trebuie eliminat. Se poate aplica manual folosind mopul, buretele, laveta umeda. Pentru aplicare pe pardoseli, cerámica sau faianta, se foloseste o dilutie de 3% in apa. Pentru pvc sau suprafete din plastic se aplica o dilutie de 5% in apa. Pentru containere sau vehicule frigorifice, aplicati o dilutie de 10% in apa.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid vascos slab opalescent, omogen. Ph: 12 – 14 Miros: parfumat. Vascozitate : 100 – 600 mPas. Densitate relativa : 1,0450 ± 0,02.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25 litri.
prezentare
depozitare

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise. Tineti produsul departe de flacara deschisa.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa. Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Provoaca leziuni oculare grave. Folositi echipament adecvat, manusi si ochelari de protectie in timpul utilizarii.
calitate profesionala
CALITATE PROFESIONALA
preturi producator
PRETURI DE PRODUCATOR
livrare rapida
LIVRARE RAPIDA IN TOATA TARA
Interesat

Interesat de
PRODUSE PROFESIONALE DE CURATENIE

la PRET DE FABRICA?

Acum le poti testa gratuit!

V-ar putea interesa si:

Ati aflat ce va intereseaza?

Solicitati informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ati gasit informatiile dorite?

Vi le transmitem rapid!