Detergent Degresant Freshdet

DESCRIEREA PRODUSULUI

Detergent Degresant Freshdet pentru spalarea si igienizarea pardoselilor rezistente la apa (linoleum, placi ceramice, gresie, piatra, marmura, pardoseli epoxidice). Curata depunerile dificile de pe aceste suprafete, indeparteaza urmele de cauciuc din parcari si zone cu trafic intens. Recomandat pentru igienizarea pardoselilor din zonele industriale acoperite cu murdarie (uleiuri, grasimi animale , vegetale) sau pardoselile cu trafic intes.
descrierea produsului

DOMENIUL DE APLICARE

Baruri, restaurante, hoteluri, locuinte, industrie in general, institutii publice.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Detergent Degresant Freshdet se poate produce in forma manuala (spumare marita) sau automata (spalare redusa). Doza recomandata este de 200 ml de produs in 10 l de apa (2% ) pentru suprafete cu grad mediu de murdarie. Pentru suprafete cu grad avansat de murdarie doza recomadata pentru degresantul pentru pardoseli este de 500 ml de produs in 10 l de apa (5%) sau nediluat pentru spalare manuala.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid usor vascos, limpede, omogen. Ph: 12 – 14. Miros: placut parfumat. Vascozitate : 10 – 500 mPas . Densitate relativa : 1,0450 ± 0,02.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25 litri.
prezentare
depozitare

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa. Folositi echipament adecvat, manusi si ochelari de protectie.
calitate profesionala
CALITATE PROFESIONALA
preturi producator
PRETURI DE PRODUCATOR
livrare rapida
LIVRARE RAPIDA IN TOATA TARA
Interesat

Interesat de
PRODUSE PROFESIONALE DE CURATENIE

la PRET DE FABRICA?

Acum le poti testa gratuit!

Ati aflat ce va intereseaza?

Solicitati informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ati gasit informatiile dorite?

Vi le transmitem rapid!