Detergent Degresant Freshdet

Pentru spalarea si igienizarea pardoselilor rezistente la apa -linoleum, placi ceramice, gresie, piatra, marmura, pardoseli epoxidice.

Un produs ECOSOL CHIM.

Sunteti distribuitor/ revanzator sau institutie/ societate cu volum semnificativ?

Va oferim PRETURI SPECIALE DE PRODUCATOR!

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI SPECIALE
DE PRODUCATOR
FORMULA
ADAPTABILA
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA

Inca nehotarat?

Nicio problema!

Convingeti-va acum de calitatea produselor noastre!

Testati-le!

Fisa date securitate

DESCRIEREA PRODUSULUI

Detergent Degresant Freshdet pentru spalarea si igienizarea pardoselilor rezistente la apa (linoleum, placi ceramice, gresie, piatra, marmura, pardoseli epoxidice). Curata depunerile dificile de pe aceste suprafete, indeparteaza urmele de cauciuc din parcari si zone cu trafic intens. Recomandat pentru igienizarea pardoselilor din zonele industriale acoperite cu murdarie (uleiuri, grasimi animale , vegetale) sau pardoselile cu trafic intes.

DOMENIUL DE APLICARE

Baruri, restaurante, hoteluri, locuinte, industrie in general, institutii publice.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Detergent Degresant Freshdet se poate produce in forma manuala (spumare marita) sau automata (spalare redusa). Doza recomandata este de 200 ml de produs in 10 l de apa (2% ) pentru suprafete cu grad mediu de murdarie. Pentru suprafete cu grad avansat de murdarie doza recomadata pentru degresantul pentru pardoseli este de 500 ml de produs in 10 l de apa (5%) sau nediluat pentru spalare manuala.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid usor vascos, limpede, omogen. Ph: 12 – 14. Miros: placut parfumat. Vascozitate : 10 – 500 mPas . Densitate relativa : 1,0450 ± 0,02.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa. Folositi echipament adecvat, manusi si ochelari de protectie.

Interesat de
PRODUSE PROFESIONALE DE CURATENIE

la PRET DE FABRICA?

Acum le poti testa gratuit!

Ati aflat ce va intereseaza?

Solicitati informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp.