SPUMA ACTIVA

Detergent degresant profesional pentru spalarea caroseriilor ce poate fi utilizat in instalatii de spalare cu presiune. Nu ataca vopseaua, curata murdaria fara afectarea suprafetelor.

Un produs ECOSOL CHIM.

Sunteti distribuitor/ revanzator sau institutie/ societate cu volum semnificativ?

Va oferim PRETURI SPECIALE DE PRODUCATOR!

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI SPECIALE
DE PRODUCATOR
FORMULA
ADAPTABILA
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA

Inca nehotarat?

Nicio problema!

Convingeti-va acum de calitatea produselor noastre!

Testati-le!

Fisa date securitate

DESCRIEREA PRODUSULUI

Spuma Activa – Sole este un detergent degresant profesional pentru spalarea caroseriilor. Poate fi folosit pentru spalarea autoturismelor, barcilor, prelatelor auto, trenuri. Se poate utiliza in instalatii de spalare cu presiune. Degresantul nu ataca vopseaua, curata murdaria si urmele de pe suprafata caroseriei. Folosirea sa elimina imediat murdariile lipite pe suprafete: urme de ulei, grasimi, noroi, insecte. Nu lasa urme si nici resturi la uscare, obtinand eficacitate máxima si fara afectarea suprafetelor.

DOMENIUL DE APLICARE

Industria auto, spalatorii auto.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Spuma Activa se utilizeaza in dilutie de pana la 2%, se aplica spuma pe suprafata caroseriei se lasa sa actioneze 3- 5 minete apoi se spala cu jet de apa. Aplicarea se face cu aparate sub presiune speciale pentru spalarea autovehiculelor.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid opalescent, roz Ph: 12 – 14. Miros: caracteristic. Densitate relativa : 1,0900± 0,02.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25, 65, 200 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa. Atentie produs bazic!!! Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Provoaca leziuni oculare grave. Folositi echipament adecvat, manusi si ochelari de protectie in timpul utilizarii.

Interesat de
PRODUSE PROFESIONALE DE CURATENIE

la PRET DE FABRICA?

Acum le poti testa gratuit!

V-ar putea interesa si:

Ati aflat ce va intereseaza?

Solicitati informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp.