DEGRESANT MOTOR

DESCRIEREA PRODUSULUI

Degresant Motor – Sole este un detergent profesioanal alcalin, cu putere mare de degresare. Indeparteaza murdaria persistenta de pe unelte, motoare si parti componente ale acestora. Curata vaselina, grasimile, uleiurile vegetale si minerale amestecate cu praf si alte tipuri de particule.
descrierea produsului

DOMENIUL DE APLICARE

Industria auto, industrii diverse.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Degresant Motor se utilizeaza in dilutie de pana la 2% pentru suprafete cu grad mediu de murdarie sau nediluat pentru suprafete cu grad foarte ridicat de murdarie. Se aplica pe suprafata ce trebuie curatata si se lasa sa actioneze 3 – 5 minute, apoi se spala cu jet de apa. In cazul impuritatilor persistente se poate curata cu o perie.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid opalescent. Ph: 12 – 14. Miros: caracteristic. Densitate relativa : 1,0900± 0,02.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25 litri.
prezentare
depozitare

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa. Atentie produs bazic !!! Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Provoaca leziuni oculare grave. Folositi echipament adecvat, manusi si ochelari de protectie in timpul utilizarii.
calitate profesionala
CALITATE PROFESIONALA
preturi producator
PRETURI DE PRODUCATOR
livrare rapida
LIVRARE RAPIDA IN TOATA TARA
Interesat

Interesat de
PRODUSE PROFESIONALE DE CURATENIE

la PRET DE FABRICA?

Acum le poti testa gratuit!

V-ar putea interesa si:

Ati aflat ce va intereseaza?

Solicitati informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ati gasit informatiile dorite?

Vi le transmitem rapid!