DEGRESANT MOTOR

Detergent profesioanal alcalin, cu putere mare de degresare. Curata vaselina, grasimile, uleiurile vegetale si minerale amestecate cu praf si alte tipuri de particule.

Un produs ECOSOL CHIM.

Sunteti distribuitor/ revanzator sau institutie/ societate cu volum semnificativ?

Va oferim PRETURI SPECIALE DE PRODUCATOR!

CALITATE
PROFESIONALA
PRETURI SPECIALE
DE PRODUCATOR
FORMULA
ADAPTABILA
LIVRARE RAPIDA
IN TOATA TARA

Inca nehotarat?

Nicio problema!

Convingeti-va acum de calitatea produselor noastre!

Testati-le!

Fisa date securitate

DESCRIEREA PRODUSULUI

Degresant Motor – Sole este un detergent profesioanal alcalin, cu putere mare de degresare. Indeparteaza murdaria persistenta de pe unelte, motoare si parti componente ale acestora. Curata vaselina, grasimile, uleiurile vegetale si minerale amestecate cu praf si alte tipuri de particule.

DOMENIUL DE APLICARE

Industria auto, industrii diverse.

DOZE SI METODE DE APLICARE

Degresant Motor se utilizeaza in dilutie de pana la 2% pentru suprafete cu grad mediu de murdarie sau nediluat pentru suprafete cu grad foarte ridicat de murdarie. Se aplica pe suprafata ce trebuie curatata si se lasa sa actioneze 3 – 5 minute, apoi se spala cu jet de apa. In cazul impuritatilor persistente se poate curata cu o perie.

DATE TEHNICE

Aspect : lichid opalescent. Ph: 12 – 14. Miros: caracteristic. Densitate relativa : 1,0900± 0,02.

PREZENTARE

Recipiente de : 5, 10, 25 litri.

DEPOZITARE

Mentineti produsul fara expunere la soare sau la inghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la loc uscat si in recipiente inchise.

SIGURANTA SI IGIENA

Utilizare exclusiv profesionala. A se pastra sub cheie. A se evita ingestia, contactul prelungit cu pielea si contactul cu ochii. Produsul este stabil in conditii normale de depozitare. Mentineti recipientele inchise departe de flacara deschisa. Atentie produs bazic !!! Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Provoaca leziuni oculare grave. Folositi echipament adecvat, manusi si ochelari de protectie in timpul utilizarii.

Interesat de
PRODUSE PROFESIONALE DE CURATENIE

la PRET DE FABRICA?

Acum le poti testa gratuit!

V-ar putea interesa si:

Ati aflat ce va intereseaza?

Solicitati informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp.